به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» حجت الاسلام و المسلمین واعظ موسوی در دومین نشست سالیانه انجمن ارتباطات و تبلیغ حوزه علمیه قم در شب گذشته در دارالقرآن علامه طباطبایی(ره) با اشاره به سخنان امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب در مورد ضرورت بهره گیری از تکنولوژی ارتباطات در امر تبلیغ گفت: امروز دشمن بیش از هر زمان دیگری به عنصر تبلیغ در کار خود توجه می کند و از ابزار روز در این زمینه استفاده می نماید.
حجت الاسلام والمسلمین واعظ موسوی با بیان اینکه تبلیغ سنتی از مسائل دیرپای حوزه های علمیه است، گفت: امروز به آن هم نیاز داریم و درحالیکه برخی معتقدند با پیشرفت تکنولوژی و استفاده از ابزار جدید تبلیغ، نیازی به تبلیغ سنتی نیست اما باید گفت ضمن بهره گیری از فضای مجازی و حقیقی و ابزار به روز، ما را از تبلیغ سنتی بی نیاز نمی کند، اما برای این کار از افراد زبده و آموزش دیدگان حوزه بهره گرفت.
رئیس انجمن ارتباطات و تبلیغ حوزه تصریح کرد: پیشوایان دینی بیش از توجه به تبلیغ زبانی و بیانی به تبلیغ عملی تشویق می کردند و تاثیرات شگرف تبلیغ عملی حاکی از اهمیت این مساله است.
عضو مجلس خبرگان رهبری اظهارداشت: باید توجه داشت امروز در دانشگاه ما علم ارتباطات پایه های دینی و اسلامی ندارد و برگرفته از آیات دینی و روایات وارده از اهل بیت(ع) نیست و این مسئولیت ما را به عنوان فرهیختگان دینی بسیار سنگین می کند.
وی ادامه داد: معتقد هستم در برخی گستره ها باید آستین ها را بالا زد و کمر همت بست و همگام با شکل گیری این انجمن وارد عرصه های علمی و عملی در زمینه ارتباطات از جمله مولفه های رسانه دینی، روشهای اسلامی اقناع و تاثیر، اصول و چارچوب خبرنویسی از دیدگاه اسلامی، کم و کیف استفاده از موسیقی در هنر، کم و کیف حضور بانوان در رسانه از نظر اخلاق اسلامی شود.
استاد حوزه با تاکید بر بهره گیری حلقه های مختلف علمی گفت: این انجمن بنا دارد با استمداد از شما طلاب و فضلا با تشکیل کارگروههای مختلف و کمیته های متعدد بتواند راهکارهای لازم را بیندیشد و سامان دهی تحت مدیریت حوزه علمیه ، کارها را پیش ببرد.
حجت الاسلام واعظ موسوی بیان داشت: این انجمن قصد دارد به عنوان حلقه واسط بین حوزه علمیه و موسسات و نهادهای فرهنگی و تبلیغی عمل کند.
حجت الاسلام والمسلمین واعظ موسوی با اشاره به ضرورت و اهمیت تبلیغ به عنوان یکی از وظایف ذاتی دانش آموختگان حوزه های علمیه گفت: حوزه ها از دیرباز عهده دار مسائل اخلاقی و معنوی جوامع اجتماعی بوده و هستند و مردم مسائل مورد نیاز دینی و مذهبی خود را از حوزویان دریافت می کنند.
استاد حوزه با اشاره به ضرورت و اهمیت تاسیس انجمن ارتباطات و تبلیغ بیان داشت: جمعی با توجه به نیاز مبرم اقدام به درخواست تاسیس چنین انجمنی کردند و یکسال قبل این امر به تصویب رسید و بهمن ماه سال گذشته انتخابات هیات رئیسه انجام شد و عملا این انجمن شروع به کار کرد.
وی گفت: این انجمن ۲۸ جلسه هیات مدیره ، ۱۳ مورد مشارکت در برگزاری همایشهای مختلف، ۵ مورد برگزاری نشست نقد کتاب، ۴ مورد دیدار با بزرگان در عرصه های مختلف، ۳ مورد طرح پژوهشی کلان و یک مورد برگزاری کارگاه و ۴ مورد استفاده از فضاهای مجازی در طی ۱۱ ماه گذشته داشته ایم.
انتهای پیام 313/17